Belangrijk nieuws voor alle cursisten!!!

Jump-A-Round Dogsport is opgehouden te bestaan. In plaats daarvan wordt met ingang van 2019 op dezelfde locatie (Industrieweg 18 in Veenoord-Nieuw Amsterdam) een nieuwe hondenschool geopend: Hondencentrum de TOPhond. Deze nieuwe hondenschool staat onder leiding van Kirsten de Bruin en Els Buiting. 
Minna Yrjana gaat zich naast haar werkzaamheden als zelfstandig instructeur verder specialiseren in privélessen voor mensen met een probleemhond, het geven van workshops en dergelijke. Dit gaat zij doen onder de bedrijfsnaam ‘Trainen Met Je Hond’.

Hoewel veel dingen hetzelfde zullen blijven, heeft deze verandering uiteraard gevolgen. Alle actieve, ingeschreven cursisten hebben een brief gekregen over dit onderwerp op het email-adres dat vermeld staat op het bij JAR ingeleverde inschrijfformulier. Ben je cursist en heb je geen email gekregen? Laat dit dan weten door middel van een email aan: detophond@gmail.com!

Wat is de TOPhond? 
De TOPhond staat voor Training, Opvoeding en Plezier. De TOPhond wil elke hond de juiste begeleiding en faciliteiten bieden. Alle hondenbaasjes zijn welkom bij de TOPhond, zo lang zij maar op een positieve manier bezig willen zijn met hun hond.

Instructeurs, lessen en rooster
Alle instructeurs van Jump-A-Round, inclusief Minna Yrjana en Tijs Klop, verhuizen mee naar de TOPhond. Het huidige, brede lesaanbod is hierdoor gegarandeerd. Er zullen dan ook géén disciplines verdwijnen. Zoals wel vaker gebeurt, komt er na de kerstvakantie wel een nieuw rooster. Het nieuwe rooster wordt uiterlijk op 5 januari gepubliceerd via alle beschikbare kanalen.

Kerstvakantie 
Er zijn géén lessen van 17 december tot 7 januari. Een uitzondering hierop zijn de speciale vakantie-puppylessen. Die zijn op: 18 december en 2 januari, beide om 19.15 uur.

Feestje
De opening van het nieuwe Hondencentrum de TOPhond moet natuurlijk gevierd worden! Dat doen we met een feestelijke opening op zaterdagmiddag 5 januari van 15 tot 17 uur. We hopen dat jullie allemaal binnen wippen voor gezellig samenzijn met een hapje en een drankje!

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij Els Buiting, Kirsten de Bruin en Minna Yrjana. Dit kan via de email of door één ons een persoonlijk bericht te sturen via Facebook-Messenger of door Els te bellen op 06 – 30 29 16 37. Mail Kirsten en Els: detophond@gmail.com of Minna: trainenmetjehond@gmail.com.